Uitleg

Uitleg
Bitcoin is een digitale valuta waarmee u op verschillende websites, in de toekomst wellicht meer, kunt betalen. Bitcoins kunt u kopen op een bitcoinexchange, bijvoorbeeld Bitstamp en Kraken, bij zo'n exchange kunt u uw Euro's omwisselen voor bitcoins. Het nadeel van zulke exchanges is dat ze vaak veel informatie van u nodig hebben zoals een kopie van uw paspoort. Bovendien duurt het vaak lang voordat uw Euro's bij de exchange aankomen. In Nederland is echter een betaalsysteem, iDEAL, waarmee u gemakkelijk geld kunt overmaken. Verschillende Nederlandse bedrijven hebben eigen wisselkantoren opgezet waar u via iDEAL kunt betalen om bitcoins te kopen. Omdat er inmiddels veel van zulke websites zijn is er vraag naar een vergelijkingssite. Op deze site kunt u alle aanbieders van bitcoins vinden met als betaalmethode iDEAL.

Partners
Een aantal aanbieders die op de site getoond worden zijn partner met ons. Als u via deze aanbieders bitcoins koopt of verkoopt krijgen wij een klein percentage van de omzet. Voor u als klant blijft de prijs altijd hetzelfde!

Prijsalarm
Door een prijsalarm in te stellen kunt u ervoor zorgen dat u uw bitcoins op het beste moment koopt en/of verkoopt. Ook kunt u onze app installeren waardoor u op uw android telefoon de prijs op elk moment gemakkelijk kunt opvragen.

Vragen?
Mist u een aanbieder, klopt een prijs niet of zou u graag een nieuw functie zien? Stuur gerust een e-mail naar contact@bitcoinprijzen.nl.

Reclame
Het is ook mogelijk om via deze website reclame te maken, neem dan contact met ons op via contact@bitcoinprijzen.nl.